ЗА НАС

“Експерти сме за мебел со специфични димензии!”

БИРОСТИЛ е формирана во 1991 година, со целосно приватен капитал. Основната дејност на БИРОСТИЛ е производство на мебел и тоа:
  • Седишта за кино сали
  • Театарски седишта
  • Седишта за амфитеатри
  • Седишта за мултифукционални сали
  • Канцелариски столици
  • Канцелариски куќен мебел

Грижа за своите клиенти

Ние се грижиме за своите клиенти. Можеме да ви понудиме голем избор на производи, од традиционален до модерен мебел со врвен квалитет. Ние ги трансформираме вашите идеи во реалност. Произведуваме висококвалитетен уникатен мебел изработен по нарачка и затоа со право велиме дека БИРОСТИЛ може да ги реализира сите ваши соништа кога е мебелот во прашање. Експерти сме за мебел со специфични димензии!

Услуга по прифатливи цени

Најголемата предност на БИРОСТИЛ е што можеме да ви понудиме најдобра услуга по најприфатливи цени, без да биде жртвуван квалитетот. Долгогодишното искуство и постојаното инвестирање во современи технологии, ни дава за право со гордост да кажеме дека сме меѓу водечките компании за изработка на мебел, не само на пазарот во Македонија, туку и во регионот.

Систем на трајна заштита

Најмногу сме познати по производството на сите видови столици, фотељи, софи и седишта. При нивното производство е воспоставен систем на трајна заштита, а посебно внимение обрнуваме на таканаречените здравствени бенефиции – тие се еко моделирани со ергономски линии. Сите наши производи имаат сертификат за гаранција, а ви нудиме и можност за одржување на мебелот и по истекот на гаранцијата.

Целосна услуга

БИРОСТИЛ ви нуди целосна услуга при уредување на вашиот дом, канцеларии, хотел, ресторан... Дури и да немате идеја, тука е нашиот тим од архитекти кои ќе изработат најмодерни решенија. Мебелот ќе ви го испорачаме до вашиот објект заедно со тим мајстори кој ќе се погрижи за негова беспрекорна монтажа.
Сакате да соработувате со нас?
Ви стоиме на располагање.