social imagesocial imagesocial image

ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА СЕДИШТА ЗА ГОЛЕМИ АУДИТОРИУМИ
ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЈА СО СЕРТИФИЦИРАН КВАЛИТЕТ

КРЕИРАМЕ ПРОСТОР
Целосна услуга при уредување на вашиот дом, канцеларии, хотел, ресторан. Нашиот тим од архитекти е тука да изработи најмодерни решенија.
УДОБНИ СЕДИШТА
Посебно внимение обрнуваме на таканаречените здравствени бенефиции – тие се еко моделирани со ергономски линии. 
ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЈА
Ние ги трансформираме вашите идеи во реалност кога е мебелот во прашање. Експерти сме за мебел со специфични димензии!
28
ГОДИШНО ИСКУСТВО
259380
ПОРАЧАНИ СЕДИШТА
143
ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ
ГАЛЕРИЈА
НАШИ ПРОЕКТИ